Komentáře

1 Ludmila K. Ludmila K. | 20. března 2015 v 10:00 | Reagovat

Ahoj. Není káva namletá v takovém mlýnku hořká? Četla jsem http://www.kafemleti.cz/tristivy-mlynek-na-kavu/ a prý by ji mohl přepálit. Vybrala jsem si podobný mlýnek, není tak drahý, ale bojím se, aby káva nebyla hořká.

2 Ruchie Ruchie | 20. března 2015 v 11:12 | Reagovat

Ahoj. Je tam urcite nebezpeci prepaleni, proto ji meleme jakoby na casti. Misto toho, abych drzela tlacitko stisknute po celou dobu mleti, tak ho spis vzdy zmacknu jen na par vterin, par vterin tomu dam pauzu a pak zase. Nevim, jestli to vysvetluju srozumitelne. Ale lepe se tak i kontroluje hrubost namleti. Timto zpusobem mi to prislo v poradku, ale je pravda, ze nejsem zase takovy kafomil, mozna, ze nejaky fajnsmekr by to poznal. Ja jsem ale spokojena.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.